ting du ikke visste om bryster

Vi er sikker på at folk følger deg hvert øyeblikk mulig med tankeløse øyne vasket hver gang de passerer en frodig kylling. Hvor godt kjenner du, men bryster? Her er 10 ting du knapt har kjent.
1. De største brystimplantater i verden i størrelse 38KKK
Sheila Hershey tidlig i 2009. Brasil er oppført i Guinness Book of World Records som eier av de største brystene i verden. Etter ni operasjoner og gallon av silikon, brystene er nå størrelse 38KKK.
10 ting du ikke visste om bryster


2. Det er en NGO kjemper for kvinners rettigheter til å gå naken
GoTopless.org er en amerikansk NGO som støtter kvinner har juridisk rett til å gå toppløs på offentlige steder, for eksempel mennesker. De holder ofte (topless) sammenkomster for å forsvare sine rettigheter.
3. venstre bryst er vanligvis høyere
Ikke to brystene er nøyaktig det samme, og vanligvis igjen er litt større enn høyre side. Denne forskjellen er imidlertid så liten at det er nesten umerkelig. Kulene har også forskjellige størrelser, og i tillegg viser i forskjellige retninger.
4. Brystene er det første folk legger merke til hos en kvinne
Ingenting nytt. En annen studie av forskere har vist at brystene er vanligvis det første folk legger merke til om kvinner og betale mer oppmerksomhet til denne delen av den kvinnelige kroppen enn den andre. Det er ingenting som folk skammer seg etter en annen studie viste at stirre på kvinners bryster minutter om dagen kan forbedre helsen til mennesker og til å forlenge levetiden på fire år.
10 ting du ikke visste om bryster
5. Begge mennene gi melk
Dette skjer svært sjelden, men når menn har bryster som kvinner, og de har evnen til å produsere melk. Når dette skjer, er det vanligvis på grunn av hormonelle behandlingen.
6. England er det landet i Europa med kvinner edrogardite
kjente merkenavn bras gjøre undersøkelser og funnet at britiske kvinner har de største brystene i Europa. Mer enn halvparten av britiske kvinner bruker størrelse D. For det andre, Danmark og andre forblir nederlandsk. På den annen side, italienere er flat, 68% av dem er størrelsen C.
7. gjennomsnittsvekt på ca. 500 g av brystet.
En gjennomsnittlig kvinnelig bryst veier omtrent en halv kilo. Hvert bryst er 4-5% av fettet i den kvinnelige kroppen, og 1 vekt%.
8. vektige bryst
I en alder av 20 år, er brystene består av fett, melkekjertler og kollagen – bindevev som holder dem fast. Men med alderen, kjertler og kollagen krymper og deres plass er okkupert av fett. I stedet øke bryststørrelse, er effekten reverseres og de er fallende på grunn av bøyning.
10 ting du ikke visste om bryster
9. Brystforstørrelse kan føre til selvmord
Kvinner som gjennomgår kirurgi for brystkreft ekstrautstyr er tre ganger større sannsynlighet for å begå selvmord, risikoen øker med tiden. I 2007 ble det kunngjort at årsaken til dette er usannsynlig å være gjemt i toksisitet av silikonimplantater. Mer sannsynlig, disse kvinnene har underbevissthet mentale problemer som gjør dem utsatt for selvmord.
10. Implantater kan redde livet ditt
store bryster mirakuløst reddet israelske liv ble et offer for den libanesiske militære organisasjonen. Hendelsen skjedde under en Hizbollah rakett massivt angrep. Kvinnen forstørre brystet hennes to år siden, og under krigen, ble såret granatsplinter, men silikonimplantater lagre og tok tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *